De haaraccessoires trends van zomer 2024

In de zomer van 2023 leek het even of we weer back in the 90’s waren: claw clips in de wildste kleuren, dikke haarbanden en scrunchies galore. En deze nostalgische trend zet nog wel even door in 2024. Wij hebben de drie nieuwste trends voor de zomer van 2024 voor je op een rijtje gezet.

Zigzag haarbanden

We zagen hem al in 2023, maar de haarband is here to stay. Het is natuurlijk ook de ideale manier om je haar net dat beetje extra te geven en het houdt meteen die lokken uit je ogen. Praktisch en stijlvol, wie wordt daar nou niet gelukkig van? En nu komt daar nog een opvallende bij: de zigzag haarband. Jazeker, zoals we die in de 90s ook al zagen. Met deze haarband creëer je heel makkelijk een superstrakke en stijlvolle look.

Parels, parels, parels

We mogen weer schitteren dit jaar, want parels en juwelen zijn dit jaar helemaal hip. Het is allemaal onderdeel van de nieuwe elegance-wind die door modeland waait. Dus denk aan sierlijke haarbanden met pareltjes, schuifjes met subtiele steentjes of haarklemmen bedolven onder de pareltjes. Met deze accessoires breng je een beetje glitter & glamour in elk kapsel.

Strikken in alle maten

Strikken en linten blijven populair, of dat nou in je haar of op je kleding is. Sierlijke linten door je vlecht, een flinke strik in je paardenstaart of clipjes met kleine strikjes: met deze romantische accessoires creëer je heel makkelijk een zachte en vrouwelijke touch aan je kapsel of outfit. Helemaal hip zijn oversized bows of juist héél veel clips met kleine strikjes: hoe meer strikken, hoe beter!

Ontdek onze accessoires voor 2024