Ons verhaal begint in 1962

Welkom bij Zenner, waar perfecte haaraccessoires samenkomen met een rijke geschiedenis van innovatie en stijl. In 1962 begon het allemaal, toen Rudolf Zenner besloot dat haarspeldjes meer verdienden dan een verborgen plek achter de toonbank. Hij introduceerde het revolutionaire rack jobbing concept in Duitsland, waardoor het haarspeldje transformeerde van een functioneel item naar een modieus accessoire.

Internationale expansie

In 1978 bracht Paul Keers dit concept succesvol naar Nederland, waarna Marcel van Rijn in 1987 het stokje overnam en het Zenner-avontuur over heel Europa uitbreidde. Hij leidde het bedrijf, samen met het Zenner-team, naar internationale expansie in Duitsland, en export naar Oostenrijk, Polen, Hongarije, Suriname, Curaçao, Letland, Litouwen, Kroatië en Slovenië.

Oog voor de nieuwste trends

Zenner groeide uit tot een internationaal erkend merk met een naamsbekendheid van meer dan 95%. Of het nu in de drogisterij, online, op tv of in magazines is, Zenner haaraccessoires zijn overal te zien. Tevreden zijn we zeker, maar we blijven nooit stilzitten. Met oog voor de nieuwste trends en ontwikkelingen zien we altijd kansen en mogelijkheden.

Samenwerking met Dayes

Op 22 december 2021 zijn Zenner Beauty Accessoires en Dayes een strategische samenwerking aangegaan om elkaars expertise te benutten en gezamenlijke Europese groeiambities te realiseren. Zenner blijft altijd in beweging, meegaand met de behoeften van de consument en onderscheidend in een bruisende markt.

Als je haar maar goed zit

Bij Zenner geloven we dat goed haar gelijkstaat aan je goed voelen. Ons brede assortiment van topkwaliteit hair- en beautyaccessoires is ontworpen voor alle leeftijden, haartypen en momenten van de dag. Wij zijn het enige echte haarmodemerk in Nederland, en daar zijn we trots op.

Onze missie

Onze missie? Jou de kracht geven om elke versie van jezelf mooi en zelfverzekerd te voelen. Dit doen we door functionele en modieuze producten te ontwikkelen. We maken haar- en beautyproducten die toegankelijk zijn voor iedereen, omdat we geloven dat iedereen het verdient zich geweldig te voelen.

Inclusiviteit en innovatie

Bij Zenner draait het niet alleen om haaraccessoires; het gaat om het omarmen van schoonheid, inclusiviteit en innovatie. We hebben een schat aan kennis over materialen en productietechnieken, streven naar authenticiteit in alles wat we doen, hebben oog voor schoonheid in elk detail, verwelkomen diversiteit en zijn gedreven om te blijven innoveren.

Ontdek, voel je mooi en vier jouw unieke stijl met Zenner! We empower your beauty