DUOO Brush: twee ontklitborstels in één!

De DUOO Brush is één van onze meest innovatieve haarborstels. Superhandzaam en veelzijdig: met deze borstel ontklit je namelijk in no time zowel droog als nat haar, en zelfs hair extensions! In 3 simpele stappen wissel je zo om van noppen voor nat haar naar het innovatieve Triple Flexology Bristles System voor droog haar. Lees snel verder waarom jij deze haarborstel moet hebben!

In 3 stappen een andere borstel

Nat haar is kwetsbaarder dan droog haar en heeft daarom wat extra care nodig tijdens het borstelen. De ene zijde van de DUOO Brush heeft daarom lange pennen met noppen, die je haar pijnloos en voorzichtig ontwarren als het nat is.

Is je haar droog? Dan is het tijd om te wisselen van borstelkant. Haal het borsteltje los, draai hem om en klik hem weer vast: zo simpel werkt het! De ‘droge’ borstelzijde heeft het slimme ‘Triple Flexology Bristles System’. Dat klinkt ingewikkeld, maar het betekent simpelweg dat deze kant pennen in 3 verschillende hoogtes heeft. Met de langste pennen ontwar je het haar, de middelhoge pennen verwijderen knopen die de lange pennen hebben gemist en de kortste pennen maken het haar glad, glanzend en pluisvrij.

Makkelijk mee te nemen

Door het slimme kliksysteem wissel je niet alleen snel van borstelzijde, maar kun je de DUOO Brush ook supermakkelijk schoonmaken. En nog een handigheidje: in het bakje kun je jouw favoriete clipjes en elastiekjes bewaren. Superhandig om mee te nemen in je handtas!