Duurzame haaraccessoires

Op steeds meer gebieden gaan we beter nadenken over duurzame of groene opties, ook tijdens het shoppen. Dus waarom ook niet bij haaraccessoires, die je toch elke dag gebruikt? Want elk klein stapje maakt al een impact. Wij nemen je mee door onze nieuwe Green-lijn, met in dit artikel alle aandacht voor onze duurzame haaraccessoires.

Gerecyclede haarklemmen

Plastic is door zijn veelzijdigheid een superfijn materiaal om haarklemmen van te maken, maar het is natuurlijk niet echt goed voor het milieu. Vooral in de beginfase van het productieproces treedt er veel milieuvervuiling op. Maar de Green haarklemmen kun je met een goed gevoel dragen, want ze zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Hierdoor kunnen we die eerste vervuilende fase overslaan. Laat onze haarklemmen een goede greep op je haar hebben, niet op de planeet!

Groene haarelastieken

Natuurlijk hebben we ook groengekleurde haarelastieken, maar de Green haarelastieken zijn groen omdat ze van duurzamere materialen zijn gemaakt. Bamboe is bijvoorbeeld een perfect materiaal om elastiekjes mee te maken, omdat het supersnel terug groeit en een stuk minder milieubelastend is dan plastic. Naast bamboe hebben wij ook haarelastiekjes in alle soorten en maten gemaakt van gerecycled materiaal. Lief voor je haar én lief voor de planeet!

 

Natuurlijk houdt het daar niet op. Onze Green-collectie groeit met de dag, met naast elastiekjes en klemmen ook duurzamere haarbanden en hele mooie haarborstels van bamboe. En het is onze missie om steeds meer kunststof te vervangen door gerecyclede of natuurlijke materialen!

Ontdek onze Green-lijn