Stay-in-hair collectie

Ken jij onze stay-in-hair collectie al? Je kent het vast wel: ben je net uren bezig geweest met je kapsel, zakt het na een zuchtje wind alweer uit. Wij begrijpen deze frustratie maar al te goed en hebben daarom dé perfecte oplossing voor je: onze stay-in-hair collectie! Deze innovatieve haaraccessoires glijden tijdens het sporten of werken niet meer continu uit je haar. Maak kennis met onze stay-in-hair haarklemmen, elastiekjes, scrunchies en meer!

Nooit meer uitzakkende kapsels

Alle producten uit de Stay-in-Hair collectie bevatten rubber aan de binnenkant, zodat de haaraccessoires niet uit je haar kunnen glijden. De productlijn bevat diverse producten zoals, haarklemmen, haarelastieken (in verschillende kleuren), haarbanden en natuurlijk mag de hippe scrunchie niet ontbreken in dit rijtje.

Scrunchies die blijven zitten

Scrunchies zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken en met deze ‘scrunchie 2.0’ heb je de perfecte variant om mee te sporten. Onze Stay-in-Hair scrunchie is voorzien van een  rubber laagje, wat zorgt voor extra grip. Zo blijft je haar goed zitten tijdens je hardlooprondje, thuisworkout of yogasessie. Ben je klaar met sporten? Dan ziet hij er om je arm als accessoires ook fantastisch uit!

Haarklemmen met grip

De veelzijdige haarklem is weer hélemaal on trend. Maar heb je glad haar, waardoor klemmen snel uit je kapsel glijden? Dan kun je wel een haarklem met extra grip gebruiken, zoals onze stay-in-hair klemmen. De tandjes van de klem hebben een dun laagje rubber dat niet te zien is als je hem draagt. Voor elk haartype hebben wij dé perfecte klem qua formaat of kleur.

Geen zorgen meer over uitzakkende kapsels met de stay-in-hair collectie!

Ontdek onze stay-in-hair collectie